Trouwauto huren in Dordrecht

Trouwauto huren Dordrecht

Trouwauto huren in Dordrecht met of zonder chauffeur.

U bent op zoek naar de mooiste? De meest elegante bruidsauto die op uw huwelijksdag bij u en uw gasten een onvergetelijke indruk maakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons trouwauto’s verhuur bedrijf hebben wij een zeer exclusieve parelmoer witte Chrysler 300C. Tevens hebben wij een zeer stijlvolle Jaguar XF-R Sport bruidsauto in de verhuur. Hiermee kunnen jullie  comfortabel en met klasse bij al jullie bestemmingen arriveren. De chauffeur, bekend met de etiquette rond het trouwvervoer vervoert jullie veilig naar al jullie bestemmingen. Optioneel is deze bijzondere bolide ook zonder chauffeur te huur. Hierdoor behoort zelf kunt rijden of bijvoorbeeld een dierbare de eer geven als chauffeur te dienen van jullie bruiloft auto op jullie trouwdag tot de mogelijkheden. Een exclusieve trouwauto huren in Dordrecht kan makkelijk via ons prijsopgave formulier. Vraag daarom nu vrijblijvend een prijsopgave aan.

Prijzen trouwvervoer in Dordrecht.

Royal Trouwauto Service bied u graag zijn trouwvervoer gerichte diensten aan tegen schappelijke prijzen. Zo is deze exclusieve parelmoer witte Chrysler 300C inclusief chauffeur al te huur voor 399,00 euro inclusief de btw, voor de tijdsduur van 4 uur en zonder chauffeur vanaf 399,00 euro inclusief de btw voor de tijdsduur van 12 uur. deze tarieven gelden ook voor onze elegante Jaguar XF-R Sport bruidsauto.

Deze prachtige bolide staat niet alleen garant voor comfortabel trouwvervoer in Dordrecht, maar staat tevens garant voor prachtig foto materiaal voor bijvoorbeeld in het fotoboek of bijvoorbeeld de bedank kaartjes. Bezoek ook onze foto pagina en bekijk onze juwelen op wielen in al hun pracht en glorie.

Geschiedenis van Dordrecht.

Het gehele Eiland van Dordrecht bevat de gemeente Dordrecht. De stad wordt door haar bewoners veelal Dordt genoemd. De schrijfwijze “Dordtrecht” gebruikt men nog steeds vaak. In een tekst uit de twaalfde eeuw, toen de stad nog werd aangeduid als Thuredrech werd de stad voor het eerst vermeld. Dordt kreeg in 1220 stadsrechten. De stad ontwikkelde zich in de Middeleeuwen als belangrijke stapelplaats en handelsstad waar ook veel getrouwd werd en was één van de zes grote steden van Nederland. Het belang van de stad nam later af, maar aan dit rijke verleden wordt nog altijd door de prachtig, mooie binnenstad herinnerd.