Trouwauto huren in Leiden

Trouwauto huren Leiden

Trouwauto huren in Leiden met of zonder chauffeur

De mooiste trouwauto huren in leiden en omstreken doet u bij Royal Trouwauto Service. Bij ons trouwauto verhuur bedrijf hebben wij een hele speciale parelmoer witte trouwauto. Tevens hebben wij een super stijlvolle Jaguar XF-R Sport. Met deze luxueuze auto’s kunnen wij u comfortabel naar al uw bestemmingen brengen in Leiden en daarbuiten.

Royal Trouwauto Service bied u graag zijn diensten aan in de regio Leiden. Onze exclusieve trouwauto’s zijn met chauffeur te huur. Ook zijn onze bruiloft auto’s zonder chauffeur te huur. Hierdoor behoord zelf rijden in leiden tot de mogelijkheden. Deze prachtige trouwauto’s staan niet alleen garant voor comfortabel vervoer maar staan tevens garant voor prachtige trouwfoto’s.

Trouwen in Leiden

Bent u op zoek naar een trouwauto in de regio Leiden dan kunt u nu het mooiste trouwvervoer huren bij Royal Trouwauto Service. Wij hebben al vele trouwritten mogen verzorgen in Leiden. Soms met chauffeur. Dan weer zonder chauffeur. Het is maar net waar het bruidspaar de voorkeur aan geeft. Wij zijn van plan het vervoer van nog vele bruiloften te verzorgen. Al 12 jaar verzorgen wij trouwritten in Leiden en de rest van Nederland. Wacht niet langer. Via ons kunt u een exclusieve top trouwauto huren in Leiden.

 

 

Video afspelen over Trouwauto huren Leiden

Royal trouwauto service Leiden

Royal Trouwauto Service bied u graag zijn diensten aan in de regio Leiden. Onze prachtige bolides staan niet alleen garant voor comfortabel trouwvervoer in Leiden,  maar staat tevens garant voor prachtige trouwfoto’s. Op zoek naar een Bruiloft auto in de regio? Zeg ja, ik wil een trouwauto huren in Leiden bij Royal Trouwauto Service. Dan bent u verzekerd van top service.

Geschiedenis van de stad Leiden

Dankzij de impuls die vluchtelingen uit Vlaanderen gaven aan de textielnijverheid, kwam de stad Leiden in de 17e eeuw tot grote bloei. Leiden groeide vanaf 1574 van ongeveer 15.000 inwoners naar 45.000 in 1622. Omstreeks 1670 bereikte het aantal inwoners van Leiden zelfs de 70.000. Leiden was in de Gouden Eeuw na Amsterdam de 1 na grootste stad van Nederland. Door de bevolkingsgroei was de aanleg van nieuwe grachten en singels noodzakelijk. In 1659 werd het huidige centrum van Leiden herkenbaar aan het Singelpatroon voltooid.