Trouwauto huren in Rotterdam

Trouwauto huren Rotterdam

Trouwauto in Rotterdam huren met of zonder chauffeur

De mooiste trouwauto huren in Rotterdam? U heeft hem gevonden! Bij ons kunt u kiezen uit 3 van de mooiste trouwauto’s van Nederland. In stijl en luxe aankomen bij de SS Rotterdam? Of bij de Botanische Tuinen Van Kralingen worden afgezet? Gevolgd door een rit naar bijvoorbeeld Hotel New York of Het Park bij de Euromast?

Uw trouwvervoer huren bij Royal Trouwauto Service.

Het kan allemaal! Het enige wat u moet doen is bij ons een trouwauto huren in Rotterdam. Bij Royal Trouwauto Service heeft u zekerheid, kwaliteit en de beste service. Uw wensen zijn bij ons het belangrijks. Omdat wij weten hoe belangrijk uw trouwdag is en dat alles perfect moet lopen, bent u verzekerd van kwaliteit. Uw wensen staan bij ons centraal. In de eerste plaats denken wij altijd met u mee. Bovendien denken wij altijd in oplossingen. Gevolg is dat wij een hele hoge klantwaardering van gemiddeld 4,9 van de 5 sterren hebben. Wanneer u een trouwauto bij ons huurt verwerken wij uw boeking zonder fouten. Afspraken worden stipt nageleefd. Misverstanden komen bij ons niet voor. Bovendien zorgen wij ervoor dat onze auto’s in top staat verkeren

Prachtige foto’s bij de mooiste locaties.

Wat dacht u van een prachtige foto aan de Maas. Of bijvoorbeeld en prachtige foto met onze trouwauto en de skyline van Rotterdam op de achtergrond? Daarna door naar het Willemsplein voor een schitterende foto met de Erasmusbrug op de achtergrond? Trouwauto huren in Rotterdam? Omdat jullie een schitterende trouwauto verdienen.

Verder zijn er in Rotterdam nog vele mooie fotolocaties te vinden zoals bijvoorbeeld:

 • Dierentuin Blijdorp

 • Tuin Stadhuis Rotterdam

 • Wereldmuseum (binnen fotolocatie)

 • Kralingse bos

 • Ingang prachtig gerenoveerde stadhuis aan de Coolsingel

 • SS Rotterdam

 • Het Park bij de Euromast

 • Kop van Zuid

 • Kralingse Plas

 • Kralingse Bos

 • Langs de Maas

 • Maassilo

 • Feyenoord Stadium

Wij hebben al vele trouwritten verzorgd in Rotterdam. In de Maasstad zijn genoeg mooie foto plekjes te vinden. Een foto voor het prachtige stadhuis is zeker een goed idee. Een van de meest populaire fotoshoot locaties is Het Park bij de Euromast en Kop van Zuid bij Hotel New York. Wij kunnen jullie uiteraard in stijl en luxe naar jullie keuze van bestemmingen vervoeren.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Trouwauto met of zonder chauffeur huren in Rotterdam.

Royal Trouwauto Service heeft een hele bijzondere parelmoer witte Chrysler 300C trouwauto. Bovendien hebben wij ook een super chique Jaguar en Porsche Panamera bruidsauto in de verhuur. Uw exclusieve trouwauto huren in Rotterdam met of zonder chauffeur kan bij ons gemakkelijk en snel. Door middel van een duidelijk, transparant huurcontract heeft u geen verrassingen achteraf. Stel u eens voor comfortabel naar al uw bestemmingen te worden gereden. First class vervoer in het bijzonder! Natuurlijk kunt u onze trouwauto’s ook ver buiten Rotterdam huren. Royal trouwauto service is u graag van dienst.

  Uw exclusieve trouwauto huren doet u bij Royal Trouwauto Service. Wij bieden onze uitmuntende diensten landelijk aan. Daarom zijn wij al vele bruidsparen uit o.a Rotterdam naar tevredenheid van dienst geweest. Geniet nu van onze exclusieve top service omdat jullie dat verdienen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een van de mooiste trouwauto’s van Nederland.

Modern trouwvervoer zonder chauffeur huren.

Bij ons kunt u een moderne trouwauto huren met chauffeur. Ook kunt u bij ons een trouwauto huren zonder chauffeur in Rotterdam. Daardoor kunt u zelf rijden in uw moderne bruiloft auto. Rij zelf in 1 van de mooiste trouwauto’s van NL. Daarnaast kunt u ook een dierbare de eer geven als chauffeur te dienen van jullie bruiloft auto. Een moderne trouwauto huren in Rotterdam zonder chauffeur is vaak goedkoper op het moment dat u de auto zes uren of langer nodig heeft. Dit komt doordat er geen kosten meer zijn van een chauffeur. Daar staat tegenover dat u de hele dag kunt genieten van een goedkope trouwauto die u zelf kunt rijden in Rotterdam. Aan de andere kant hebben wij ook scherpe prijzen bij verhuur van ons trouwvervoer met chauffeur.

Goedkope, statige trouwauto in Rotterdam.

Bij ons kunt u goedkoop een exclusieve bruiloft auto huren voor uw trouwdag. Onze goedkope trouwauto’s kunt u in Rotterdam huren. U kunt een super statige trouwauto huren vanaf 399,00 inclusief chauffeur, zijden autobloemstuk voor op de motorkap, alcoholvrije drankjes en de brandstof. Zonder chauffeur zijn onze auto’s ook goedkoop te huur in Rotterdam vanaf 399,00 voor 12 uur lang.

Amerikaanse trouwauto in Rotterdam.

Onze exclusieve Chrysler 300C Amerikaanse trouwauto kunt u huren in Rotterdam. Onze super stijlvolle Chrysler 300C trouwauto is een typische Amerikaanse bolide. Chrysler is een van de bekendste Amerikaanse automerken in de wereld met als top model de 300C. Huur nu onze luxe Amerikaanse Chrysler 300C trouwauto in Rotterdam.

Trouwt u bij het stadhuis van Rotterdam aan de Coolsingel 40 dan mag u indien u een parkeervergunning heeft tussen de zilveren balletjes in de grond voor het stadhuis aan de kant van de rijweg parkeren.

Stadhuis Rotterdam
Coolsingel 40
3011 AD Rotterdam

Zonder parkeervergunning kunt u het best parkeren in 1 van de volgende parkeergarages:

Beste keuze: Parkeergarage Schouwburgplein, Schouwburgplein 22

Parkeergarage Bijenkorf, Aert van Nesstraat 10

Parkeergarage Weena, Karel Doormanstraat 10

Een aantal populaire trouwzalen in Rotterdam en omgeving waar wij vaak komen zijn:

Het Koetshuis

Diva Party Center

Lommerijk

Park de Heerlijkheid

The Crown NL

Sena Deluxe

Landhuis De Oliphant

Het Paleis (Schiedam)

Bruiloft auto huren in Rotterdam voor uw huwelijk

Al meer dan 15 jaar partner in trouwvervoer in Rotterdam. Wij verzorgen al langer dan 15 jaar het trouwvervoer van vele bruiloften in Rotterdam. Trouwvervoer met chauffeur evenals zonder chauffeur. Vanaf Rotterdam bent u zo bij onze garage in Den Haag. Ook kunt u er voor kiezen de bruiloft auto in Rotterdam te laten brengen. Daarnaast kunnen wij de auto ook weer ophalen. Bij verhuur met chauffeur zal een top chauffeur jullie naar alle locaties brengen. Uiteraard in stijl en luxe maar vooral ook veilig. Via ons kunt u uw exclusieve trouwauto huren in Rotterdam. Verzeker uzelf en uw grote liefde van een top bruiloft auto. Vraag nu een offerte aan

Ga voor meer informatie over trouwen in Rotterdam naar de website van de gemeente Rotterdam.