Share
Share
Share

Wat bruidsparen zeggen?

Deze trouwauto gehuurd zonder chauffeur. Geoffrey kwam keurig op tijd de auto op de afgesproken locatie afleveren. Uiterst vriendelijke, nette en correcte man! Goed advies ontvangen om de auto optimaal in te kunnen zetten. Het was een verrassing voor onze zoon en zijn bruid. En ze vonden het helemaal geweldig! Geoffrey kwam de auto ook keurig op tijd weer ophalen en alles werd vlot verrekend. Kortom, zeer zeker aan te bevelen!!! Hartstikke bedankt voor deze geweldige bijdrage aan de mooiste dag voor onze zoon en zijn vrouw.
Wietske Beekman
Ik heb bij Royal Trouwauto een Chrysler gehuurd voor onze trouwerij op 7 september 2019 zonder chauffeur. De auto werd keurig op tijd gebracht op afgesproken locatie. We zijn helemaal ontzorgt door hun en hebben een prachtige auto kunnen huren die schoon was van binnen en heel mooi van buiten. Mijn vrouw en ik heb hier van genoten. Het mooiste van hun vind ik dat ze heel goed kunnen inleven in de wensen van ons en de juiste interactie hebben met ons. De communicatie zowel via mail of telefonisch was uitstekend en de afspraken helder! In toekomst ga ik zeker weer een auto huren bij jullie ! Bedankt voor de goede service!
Amir
Tot op de trouwdag wist ik niet welke auto er geregeld was. Tot hij kwam voorrijden met een hele mooie parelwitte Chrysler 300C! Mijn kersverse man wilde een mooie auto huren én zelf rijden. En dat was mogelijk bij Royal Trouwauto Service. Er zijn afspraken gemaakt over het aantal kilometers, wanneer de auto aangeleverd werd en hoe laat de auto weer opgehaald zou worden. De complete service en het contact beoordelen wij met 5 sterren
Valerie
Wij kijken met heel veel plezier terug op onze trouwdag, dit mede dankzij de fantastische ervaring met onze trouwauto. De service die Geoffrey ons verleend heeft was heel royaal en gemoedelijk (het restaurant bleek 2 weken voor de trouwdatum failliet, de opgegeven locatie werd gewijzigd naar een ander restaurant) dit was geen enkel probleem, de prijs bleef hetzelfde. De trouwauto was boven verwachting, zo mooi, luxe, glimmend en met een prachtig bloemstuk. We waren absoluut onder de indruk. De chauffeur was heel vriendelijk en aardig en was ruim op tijd aanwezig. Tijdens de rit kregen we een drankje. Deze rit in deze auto is onvergetelijk en een ieder aan te raden. Het was het geld dubbel en dwars waard.
Mandy
Zeer professioneel en vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en blij dat ik bij Royal Trouwauto Service terecht ben gekomen. Top service en chauffeur!

George & Kristina
Goede service, goede auto en levering! Alles was op tijd. We mochten de auto van te voren bekijken en Geoffrey bracht én haalde de auto op tijd op.
Chris & San
Alles snel en netjes geregeld..afgelopen vrijdag was onze bruiloft. Geoffrey was er op tijd. Mooie rit door Den Haag gehad en toen naar 't stadhuis Nette, professionele en aardige chauffeur en uiteraard veel bekijks met deze auto. Voor ons is Royal Trouwauto Service top geweest en zal Royal ook zeker aanraden. Geoffrey bedankt !! GR Katarzyna en Dennis
Dennis
Uitstekende service. Alles was duidelijk, vlot en professioneel geregeld. De chauffeur was netjes in pak en zeer behulpzaam en was bovendien netjes op tijd. De auto zag er spike en span uit. Wij hebben een geweldige dag gehad en daar heeft Royal Trouwauto Service zeker een steentje aan bijgedragen. Kortom een echte aanrader.
Carmelita
Geoffrey is een zeer professionele en vriendelijke vakman. Hij heeft oog voor detail en is met recht trots op zijn bedrijf. Wij zijn heel blij dat wij Royal Trouwauto Service gekozen hebben voor het vervoer op onze trouwdag. En oh ja........ de auto was ook heel erg mooi 😀 We hebben veel positieve reacties van onze gasten hierop gekregen.
Tim & Nicoline
Een trouwauto huren van Royal Trouwauto Service is voor ons een uitstekende en een goeie keuze geweest! De chauffeurs die we hadden waren vriendelijk en professioneel. Er wordt ook rekening gehouden met de wensen van het bruidspaar. Zeker een aanrader!


Rashella & Dillesh
Trouwauto huren 1

Bezoek voor meer reviews onze Facebook pagina

Trouwauto huren Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en de rest van NL. Reserveer nu uw exclusieve trouwauto!